Αποθήκευση 41%

Εξωτερικός Ανιχνευτής Κίνησης MAXIMUM CURTAIN-PM PIR + MW ΛΕΥΚΟΣ

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 145.00  
85.00
Κερδίζετε: €60.00 (41%)
ΕLE 000-000NE
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Ο ανιχνευτής CURTAIN δημιουργεί ένα πολύ μικρό προστατευτικό πλέγμα (όπως μια κουρτίνα) για να ασφαλίσει τα ανοίγματα από τους εισβολείς. Αυτό το είδος προστασίας επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία των προσώπων εντός της προστατευόμενης περιοχής χωρίς συναγερμό.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ

  • Διπλός ανιχνευτής (PIR+Microwave) για αυξημένη επιτυχία ανίχνευσης
  • Μικροκυματικός ανιχνευτής έως 12 μέτρα
  • Προστασία antimasking
  • Δεν ανιχνεύει ζώα
  • Αδιάβροχο και πλήρως προστατευόμενο από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες
  • Επιλογή επιπέδου ευαισθησίας
  • Χωρίς ψευτοσυναγερμούς.

Ο ανιχνευτής CURTAIN είναι ιδανικός για περιμετρική κάλυψη ενός κτίσματος και δημιουργεί ένα πολύ στενό προστατευτικό πλέγμα των 3 ° (όπως μια κουρτίνα) για να ασφαλίσει τα ανοίγματα από τους εισβολείς. Αυτό το είδος προστασίας επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία των προσώπων εντός της προστατευόμενης περιοχής χωρίς συναγερμό.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Το CURTAIN είναι αδιάβροχο και μπορεί να εγκατασταθεί σε εξωτερικούς χώρους ή σε εσωτερικούς χώρους. Εκτός από μια άνευ προηγουμένου εκπληκτική και αξιόπιστη ικανότητα ανίχνευσης, είναι εξοπλισμένο με εξαιρετική προστασία ενάντια σε κάθε προσπάθεια για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία του, όπως με το φράξιμο (μάσκας), αν το σύστημα συναγερμού είναι οπλισμένο ή αφοπλισμένο (Anti-κάλυψης της προστασίας ). Θα ανιχνεύσει επίσης τα διαφανή αντικείμενα, γυαλί και πλαστικές σακούλες (επιλογή με ρύθμιση). Θα ενεργοποιηθεί, ακόμη και αν ο φακός του ψεκαστεί με μπογιά ή καλυφθεί από ένα αυτοκόλλητο. Το CURTAIN -PM συνδυάζει δύο τεχνολογίες ανίχνευσης-μικροκυμάτων και παθητικών υπέρυθρων (PIR), και ελέγχει οποιαδήποτε εισβολή και από τις δύο μεθόδους.

Ένας προηγμένος και μοναδικός αλγόριθμος του επιτρέπει να εργαστεί και στις πιο δύσκολες συνθήκες περιβάλλοντος και όπου απαιτείται υψηλή ασφάλεια, διατηρώντας παράλληλα πρωτοφανή ασυλία σε ψευδείς συναγερμούς.