LTS TURBOHD-KIT4B-WDR Ολοκληρωμένο Σύστημα παρακολούθησης HDTVI 1080p 2Mpixels H.265+ WDR

 
295.00
ME 000-248NE
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

ο TURBOHD-KIT4B-WDR αποτελεί ένα πλήρες και ολοκληρωμένο (απαιτεί μόνο σκληρό δίσκο - δείτε σχετικά προϊόντα παρακάτω) ψηφιακό σύστημα παρακολούθησης ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ TURBO HDTVI 1080p τελευταίας γενιάς, το οποίο υιοθετεί την νέα προηγμένη συμπίεση H.265+, για ακόμη μεγαλύτερη συμπίεση δεδομένων σε σχέση με την συμπίεση H.264, γεγονός που μας επιτρέπει αφενός μεγαλύτερη ταχύτητα μετάδοσης στο Internet σε PC, Smartphones και Tablets και αφετέρου σημαντική εξοικονόμηση χώρου στον σκληρό δίσκο και σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια καταγραφής.

Διαθέτει κάμερες με τεχνολογία Wide Dynamic Range 120dB για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εικόνας, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Είναι προσεκτικά επιλεγμένο και σχεδιασμένο ώστε να καλύψει τις ανάγκες για την επιτήρηση του χώρου σας, επιτυγχάνοντας υψηλή απόδοση καταγραφής και απεικόνισης True High Definition 1080p Real Time σε όλα τα κανάλια, διασφαλίζοντας:

  • Μέγιστη ποιότητα και αξιοπιστία
  • εξαιρετική απόδοση εικόνας σε όλες τις συνθήκες
  • και παράλληλα λογικό κόστος απόκτησης με εξαιρετικό λόγο απόδοσης προς τιμή.

Αποτελείται από το τελευταίας γενιάς ψηφιακό Πενταυβριδικό καταγραφικό Full HD 1080p H.265+ LTD8304K-ET της LTS και 4 μεταλλικές αδιάβροχες κάμερες Bullet εσωτερικού και εξωτερικού χώρου CMHR6422W-28 επίσης τεχνολογίας Turbo HDTVI της LTS, με ανάλυση Full HD 1080p, με τεχνολογία WDR 120dB, οι οποίες διαθέτουν υπερ-ευρυγώνιο φακό 2.8mm που προσφέρει μεγάλη γωνία λήψης 103° και φυσικά υπέρυθρο φωτισμό με Matrix IR για νυχτερινή παρακολούθηση σε αποστάσεις μέχρι ~20μ.


Με την τεχνολογία True WDR 120dB (Wide Dynamic Range 120dB) η κάμερα είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, στα πλάνα δηλαδή που υπάρχουν περιοχές με μεγάλες αντιθέσεις στην φωτεινότητα, ώστε να επιτύχει μια καλά ισορροπημένη εικόνα σε ολόκληρη τη σκηνή. Το παρακάτω Video περιγράφει ακριβώς το πρόβλημα που λύνουν οι κάμερες με τεχνολογία WDR και σίγουρα αξίζει της προσοχής σας!

 


Επιπλέον, οι κάμερες CMHR6422W-28 της LTS είναι κατάλληλες για χρήση σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, ημέρα και νύχτα. Για την νυχτερινή λήψη διαθέτει 2 ισχυρά Led υπερύθρων τεχνολογίας MATRIX τα οποία, σε συνδυασμό με το μηχανικό φίλτρο ICR Day/Night φροντίζουν για την καλύτερη δυνατή απόδοση και διάχυση υπέρυθρου φωτισμού σε συνθήκες σκότους, μέχρι και 20 μέτρα, με σαφώς βελτιωμένο αποτέλεσμα στην εικόνα κατά την νυχτερινή λήψη σε σχέση με τις κάμερες με τα κοινά Led υπερύθρων.

Αποτελεί ένα εξαιρετικά ικανό σύστημα επιτήρησης και παρακολούθησης χώρων High Definition 1080p, με έξυπνα επιλεγμένα υλικά, ιδανικό για 24ωρη παρακολούθηση, ημέρα και νύχτα, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Είναι κατάλληλο για πλήθος εφαρμογών, όπως εμπορικά καταστήματα, κατοικίες, επιχειρήσεις, χώρους γραφείων, μικρές εταιρείες, περίπτερα, κλπ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά την σύνθεση του συστήματος.

Περιλαμβάνονται στο πακέτο:


 

1 x LTS LTD8304K-ET καταγραφικό TURBO HDTVI High Definition 1080p 4 καναλιών. Συμπίεση τελευταίας γενιάς H.265+, ανάλυση καταγραφής 1080p Real Time σε κάθε κανάλι, Πεντα-υβριδική τεχνολογία, δέχεται και 1 επιπλέον IP Camera. Έξοδοι HDMI, VGA και Video Out. 1xSata, 1x Audio In/Out. Ελληνικό Μενού. Υποστηρίζει τεχνολογία Cloud για Smartphones καθώς και Free DNS για PC. Δωρεάν εφαρμογές για PC και SmartPhones.

 

4 x LTS CMHR6422W-28 Έγχρωμες αδιάβροχες μεταλλικές κάμερες Bullet Εσωτερικού & Εξωτερικού χώρου τεχνολογίας HDTVI με αισθητήρα ανάλυσης Full HD 1080p, τεχνολογία WDR 120dB, με υπερ-ευρυγώνιο φακό 2.8mm που μας παρέχει γωνία λήψης 103° και Matrix IR Led υπερύθρων για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις μέχρι ~20 μέτρα καθώς και τεχνολογία True Day/Night με IR-Cut για καλύτερη πιστότητα εικόνας και χρωμάτων ημέρα και νύχτα.
  4 x Καλωδιώσεις VDC-200 Έτοιμες καλωδιώσεις με βύσματα, μήκους 20 μέτρων έκαστη, κατάλληλα για την μεταφορά της εικόνας και της τροφοδοσίας των καμερών προς το καταγραφικό και το τροφοδοτικό αντίστοιχα. Δεν χρειάζεται ούτε να κόψετε, ούτε να κολλήσετε. Απλά συνδέστε και είστε έτοιμος.

 

1 x Τροφοδοτικό SAD-60-12-4WAY με έξοδο 12V DC ισχύος 5Α, το οποίο συνοδεύεται από καλωδίωση 4 εξόδων, για την τροφοδοσία των 4 καμερών του συστήματος παρακολούθησης. Περιλαμβάνει καλώδιο τροφοδοσίας για απευθείας σύνδεση στα 220V του δικτύου της ΔΕΗ.

 

1 καλώδιο HDMI μήκους 1,5 μέτρων, για σύνδεση σε τηλεόραση με αντίστοιχη είσοδο ή σε κάποιο μόνιτορ υπολογιστή, όπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε είτε Live το καταγραφικό σας ή να δείτε τα αρχεία Video που έχουν καταγραφεί σε αυτό.
  2 x Αυτοκόλλητες προειδοποιητικές πινακίδες Warning CCTV Παρακολούθησης Χώρου 200x250mm. Είναι λεπτές, εύκαμπτες με αδιάβροχο προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιφάνεια και κείμενο στα Αγγλικά.

Δωρεάν Αποστολή