ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 

Η εταιρεία μας

 

Η εταιρία μας samp-security έχοντας τεράστια εμπειρία στην αποτροπή εγκληματικών και άλλων ενεργειών προσαρμόζεται εκ νέου στα δεδομένα της εποχής δημιουργώντας μια νέα δομή στο χώρο κατασκευής και παροχής υπηρεσιών Ασφαλείας.

   Σε συνεργασία με έμπειρους σχεδιαστές & κατασκευαστές,και το τμήμα κατασκευής συστημάτων ασφαλείας, καθώς επίσης και σε συνεργασία με εταιρία παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικής παρακολούθησης και φύλαξης, τελειοποίησε τις υψηλές υπηρεσίες της στο τομέα της ιδιωτικής ασφάλειας.

   Συγκεκριμένα αποτελείται από την αποκλειστική συνεργασία της samp.gr  με την sates oneΣύμβουλοι Μηχανικοί, παρέχoυν την τεχνογνωσία στο κατασκευαστικό κομμάτι μέσω της εμπειρίας  στον τομέα της συστημάτων ασφαλείας στη Νάουσα ημαθείας. Ολοκληρώνοντας, με την sates-one {,συστήματα ασφαλείας τοποθετήσεις εμπορία service} οποία κατέχει το αρτιότερο συνεργαζόμενο τεχνολογικά Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας με υψηλές Υπηρεσίες Ασφαλείας και Φύλαξης εγκαταστάσεων.

   Αν και ο κύριος τομέας δραστηριότητας μας είναι η ασφάλεια δραστηριοποιούμαστε επίσης και σε μια ευρύτερη γκάμα προιόντων, όπως συναγερμοί κάμερες καταγραφικά εγκαταστάσεις 

Θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στα τηλ  νάουσα  2332047400  βέροια 2331200156  σκύδρα 2381200156  ρόδος 22410200256  φαχ 2331200356

ΆΔΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η εταιρεία μας κατέχει νόμιμη άδεια για παροχή υπηρεσιών και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, από το Υπουργείο Προστασίας Του Πολίτη, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, Κλάδος Ασφαλείας, Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας, Τμήμα Ανάλυσης & Αντιμετώπισης Του Εγκλήματος. Αρ. : 3015/39/60/3099-α

imeil info@samp.gr

Με εκτίμηση,

ΜΠΟΥΜΠΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

BLUETOOTH REMOTE CONTROL SAMP (BLU.RE.CON-7)

 

Σε εποχές όπου η ανταγωνιστικότητα είναι μεγάλη, θεωρείτε επιβεβλημένη η ανάπτυξη καινοτόμων καινούριων εφαρμογών , που θα μπορούν να δώσουν λύσεις ευκολίας και ασφάλειας στην καθημερινότητα μας.
Στην κατεύθυνση αυτή κατασκευάσαμε μια σύγχρονη κατασκευή που μέσω της οποίας σας δίνεται η δυνατότητα να ελέγχεται την λειτουργιά διαφόρων ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών συσκευών στον χώρο μας.

Η διασύνδεση της συσκευής είναι εύκολη και μπορεί να γίνει στις περισσότερες εφαρμογές από τον ηλεκτρολογο του σπιτιού μας. . Για οποιαδηποτε διευκρινηση η συμπληρωματικη πληροφορια ειμαστε στην διαθεση σας.

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε ανάμεσα σε δεκάδες τηλεχειριστήρια, κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στις εφαρμογές του σπιτιού σας? Σας έχουμε μια νέα λύση που θα σας λύσει τα χέρια!

Σας παρουσιάζουμε την βελτιωμένη πλακέτα εφαρμογή Bluetooth (αντικατάσταση παλαιάς έκδοσης) η οποία σας λύνει τα χέρια. Με την πλακέτα Bluetooth μπορείτε να χειριστείτε συρόμενες πόρτες, ρολά, τέντες, συστήματα ασφαλείας, και πολλές άλλες εφαρμογές, απαλλάσσοντας σας από έναν τεράστιο όγκο τηλεχειριστηρίων και το κόστος τους.

Ξεχάστε τα χειριστήρια. Πάρτε στα χέρια σας όλες τις εφαρμογές σας μέσω του τηλεφώνου σας και κάντε ηλεκτρονικά όλες τις τροποποιήσεις σας. Με την κατάλληλη πλακέτα και με το πρόγραμμα το οποίο σας παραχωρούμε δωρεάν, μπορείτε να κάνετε όλα αυτά που θα κάνατε με τα χειριστήρια σας. Εάν έχετε πολλές κατασκευές, τοποθετώντας τις κατάλληλες πλακέτες, ο οποίες η καθεμία έχει δικό της κωδικό, μπορείτε με την εφαρμογή android του κινητού σας να εφαρμόσετε όλες τις επιλογές. Η πλακέτα μπορεί να προγραμματιστεί για on off ή στιγμιαία εντολή puss.

 

Η εταιρεία μας

Ξεκινήσαμε  με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες σε συστήματα ασφαλείας από τις μικρές οικιακές εφαρμογές μέχρι τους μεγάλους επαγγελματικούς χώρους.

Διαθέτουμε ποιοτικά προϊόντα με ελεγμένη προέλευση που να προσφέρουν στους πελάτες μας την σιγουριά ότι επέλεξαν ένα σύστημα που θα το χρησιμοποιούν για πάρα πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα.

Προσφέρουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση στους συνεργάτες μας έτσι ώστε να επιτύχουμε την βέλτιστη κατά το δυνατόν τοποθέτηση και προγραμματισμό των εγκατεστημένων συστημάτων μας. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε ο τελικός καταναλωτής να έχει ολοκληρωμένη κάλυψη χωρίς προβλήματα.

Η επίτευξη των ποιοτικών κριτηρίων που έχουμε θέσει αποτελεί τον σημαντικότερο πυλώνα στην επίτευξη μιας συνεχούς ανοδικής πορείας στην Ελληνική αγορά των συστημάτων ασφαλείας.

 

 

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Συστήματα Ασφαλείας

 

Η ασφάλεια της ακίνητης περιουσίας αποτελεί ένα φλέγον ζήτημα τα τελευταία χρόνια. Δεδομένων των συνθηκών, απαιτείται τεχνογνωσία, συνεχής εξέλιξη και προσαρμογή στις νέες τεχνολογίες, προκειμένου να παρέχονται απροσπέλαστα συστήματα ασφαλείας στους πελάτες. Η ασφάλεια αποτελεί πολύτιμο αγαθό και ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα της εποχής μας.

Η samp-security.gr εξειδικεύεται στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας. Στην πολυετή πορεία μας στο χώρο, μάς έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους πολυάριθμες κατοικίες, επιχειρήσεις, και οργανισμοί. Η φιλοσοφία της διαρκούς ανάπτυξης μας οδηγεί στην παροχή αποτελεσματικών λύσεων ασφαλείας και υπηρεσιών υψηλής και εγγυημένης ποιότητας.

 

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις.

 

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι ουσιαστικά το βασικότερο κομμάτι του εξοπλισμού της επιχείρησής σας. Οι βλάβες στο ηλεκτρολογικό δίκτυο μπορεί να έχουν επίπτωση σε όλο το σύστημα, ξεκινώντας με διαρροές ρεύματος και φθάνοντας μέχρι σοβαρά περιστατικά ηλεκτροπληξίας και εκρήξεων. Το πιο σημαντικό κομμάτι της εγκατάστασης είναι το φορτίο που θα απαιτηθεί από τις διάφορες συσκευές.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχάσετε τους εξωτερικούς χώρους που είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι σε θερμοκρασίες, υγρασίες και ένα σωρό κινδύνους. Θεωρούμε αυτονόητο ότι θα απευθυνθείτε σε επαγγελματίες εγκαταστάτες, όπως εμάς.

Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αναπτύσσονται αμέσως μετά την βασική τοιχοποιία, συνήθως μαζί με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Σωληνώσεις, διακλαδώσεις, διακόπτες και πίνακες είναι επίσης απαραίτητος εξοπλισμός που πρέπει να αποφασιστεί σε συνεργασία με τον τεχνικό μας έπειτα από σχετική μελέτη και σχεδιασμό.

Στην samp-security.gr πέρα από τις ανωτέρω εργασίες μπορούμε να προσφέρουμε και μια επιπλέον εγγύηση. Την εγγύηση ότι όλα θα γίνουν στους χρόνους που θα συμφωνήσουμε και με τις απαραίτητες διασφαλίσεις.

1 (1)

 

Δορυφορικές Εγκαταστάσεις

 

H samp-security.gr δραστηριοποιείται στη μελέτη και εγκατάσταση σύγχρονων δορυφορικών οικιακών και επαγγελματικών εγκαταστάσεων. Διαθέτουμε ειδικά όργανα για τη σωστή ρύθμιση της κεραίας σας (πεδιόμετρα) και μια πλήρη γκάμα υλικών στήριξης άριστης ποιότητα για μεγάλη αντοχή στον αέρα και στη πάροδο του χρόνου.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε, για να αναλύσουμε μαζί την κάθε περίπτωση, και να διαλέξουμε την καλύτερη και συμφέρουσα λύση που αφορά:

 • εγκαταστάσεις κεραιών διαμερισμάτων και κεντρική κεραία πολυκατοικίας

 • ρύθμιση αποκωδικοποιητών ψηφιακού σήματος,

 • τοποθέτηση οικιακών συναγερμών

 • εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων

 • αντικαταστάσεις παλιών θυροτηλεφώνων

 

 

Δομημένη Καλωδίωση

 

Η δομημένη καλωδίωση συνδυάζει όλες τις καλωδιώσεις για ανταλλαγή δεδομένων, σημάτων, και έλεγχο επικοινωνιών με τη βοήθεια ενός ενιαίου παγιωμένου συστήματος καλωδίωσης. Αυτό σημαίνει ότι όλη η καλωδίωση και οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνεται σε ένα σπίτι προγραμματίζεται, σχεδιάζεται, εγκαθίσταται, και ρυθμίζεται ως ένα ενιαίο σύστημα (δίκτυο τηλεφώνου, βίντεο, ήχος, ασφάλεια, θέρμανση, ψύξη, φωτισμός).

Χωρίς δομημένη καλωδίωση, οι διάφορες συσκευές είναι εγκατεστημένες σειριακά και ανεξάρτητα η μία από την άλλη χωρίς ένα κεντρικό σημείο διανομής και διαχείρισης.

 

Ανακαινίσεις

 

Οι άνθρωποι μας δραστηριοποιούνται στις ανακαινίσεις, με το καλύτερα οργανωμένο δίκτυο και εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία. Σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση με βάση τις δικές σας ανάγκες, στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει από τον πιο απλό μέχρι και τον πλήρη ανασχεδιασμό συστημάτων ασφαλείας κατοικίας, γραφείου, καταστήματος, ξενοδοχείου ή άλλης μονάδας. Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις νέων ή αναικαινίσεις επιμέρους τμημάτων (π.χ. μόνο κουζίνας ή μπάνιου) αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις.

1 (1)

Μελέτες

Samp-security .gr 

Η Εταιρία μας με κύρια χαρακτηριστικά την ασφάλεια-καλαισθησία-οικονομία αναλαμβάνει το κάθε έργο με ιδιαίτερη διαχείριση.

Το προσωπικό της εταιρίας μας απαρτίζεται από Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς Τ.Ε, Μηχανικούς Αυτοματισμού Τ.Ε και αδειούχους Ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες. Η πολυετή εργασιακή εμπειρία μας στον τομέα των εγκαταστάσεων μας καθιστά αξιόπιστη εταιρία στον χώρο. Αναλαμβάνουμε την μελέτη της εγκατάστασης και σας προτείνουμε ασφαλείς και οικονομικές λύσεις διασφαλίζοντας εσάς και την εγκατάσταση σας.

Σχέδια ΔΕΗ & Πιστοποιητικά Εγκαταστάσεων

 

H εταιρία samp μαζί με την άρτια καταρτισμένη ομάδα της παρέχει πλήρη ηλεκτρολογική κάλυψη και αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σύγχρονων κτιρίων. Αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, συντηρήσεις κτιρίων και πινάκων, ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις οικιών και καταστημάτων, μελέτες φωτισμού και φωτισμούς ασφαλείας.

Εκδίδει πιστοποιητικά Δ.Ε.Η., αφού πρώτα ελεγχθεί η ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Δεν εκδίδονται πιστοποιητικά χωρίς να έχει προηγηθεί έλεγχος και χωρίς να πληρούνται οι απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές. Αποκαθίστανται άμεσα τυχόν κακοτεχνίες και ελλείψεις, για να προχωρήσει η διαδικασία της έκδοσης του πιστοποιητικού.

Διαθέτοντας μια ομάδα από τους πιο ικανούς ηλεκτρολόγους με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, εγγυόμαστε διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας και διεκπεραίωση οποιασδήποτε εργασίας με βάση τους καινούργιους κανονισμούς ασφαλείας έτσι ώστε να παρέχεται η καλύτερη δυνατή κάλυψη στο χρήστη και χειριστή τους.

Το ηλεκτρολογικό υλικό που χρησιμοποιείται αποτελείται από τα πλέον σύγχρονα εργαλεία και ποικίλα ηλεκτρικά όργανα, εξοπλισμό δοκιμών και μέσα συγκόλλησης. Σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία, καταφέρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς.

Στα τηλ  νάουσα  2332047400  βέροια 2331200156  σκύδρα 2381200156  ρόδος 22410200256  φαχ 2331200356

imeil info@samp.gr

 

Συστήματα ασφαλείας & συναγερμοi samp

Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό μας χώρο. 

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να γνωρίσετε νέου τύπου συστήματα ασφαλείας, προηγμένης τεχνολογίας, που αποτελούν την ιδανικότερη λύση για την ολοκληρωμένη προστασία του χώρου σας. 

Τα συστήματα ασφαλείας που σας προτείνουμε προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια σε επίπεδο συναγερμού οικιακού, επαγγελματικού και εργοστασιακού χώρου και είναι εγκεκριμένα κατά UL και CE, σύμφωνα με τα στάνταρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Τα συστήματα συναγερμού όλων των ειδών (συναγερμοί σπιτιού, επαγγελματικών ή εξωτερικών χώρων κ.λπ.) που παρουσιάζουμε προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια όταν είστε εντός ή εκτός του χώρου σας και πλαισιώνονται με υπέρυθρους ανιχνευτές, ανιχνευτές διπλής και μικροκυματικής τεχνολογίας, εξωτερικές δέσμες λέιζερ beam, τριπλούς εξωτερικούς ανιχνευτές κίνησης, θωρακισμένες σειρήνες, ανιχνευτές κραδασμών και γυαλιού και τέλος μαγνητικές επαφές διαφόρων τύπων. 

Στα κλειστά κυκλώματα μας (CCTV) προτείνουμε μια σειρά από εξελιγμένα δικτυακά καταγραφικά (DVR) και κάμερες ασφαλείας με δυνατότητα παρακολούθησης από οποιοδήποτε σημείο της γης μέσω υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου. 

Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για συστήματα ελέγχου πρόσβασης, κλειδώματος πολυκατοικιών, σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. 

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα 

Εμπιστευθείτε μας και ΝΙΩΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

 

Σκέφτεστε να εγκαταστήσετε στο σπίτι σας ένα σύστημα συναγερμού; Η γνώση 8 κρίσιμων σημείων για το πώς να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν και την κατάλληλη εταιρία εγκατάστασης, θα σας προστατέψει από δυσάρεστες εκπλήξεις και θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Έχετε αποφασίσει να εγκαταστήσετε στο σπίτι σας ένα σύστημα συναγερμού; Η επιλογή τόσο του κατάλληλου συστήματος συναγερμού, όσο και της εταιρίας εγκατάστασης, αποτελούν κρίσιμους παράγοντες μιας σωστής απόφασης.

 παρουσιάζουμε οχτώ (8) συγκεκριμένα σημεία που σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε πριν αποφασίσετε, τόσο για το προϊόν, όσο και για την εταιρία εγκατάστασης. Η γνώση των σημείων αυτών μπορεί κυριολεκτικά να σας προστατέψει από δυσάρεστες εκπλήξεις. Σίγουρα, νοιάζεστε για την καλύτερη δυνατή προστασία των αγαπημένων σας ανθρώπων και της περιουσίας σας. Ελέγξτε λοιπόν τα 8 βασικά σημεία που παρουσιάζουμε στη συνέχεια, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις, να πιάσουν τόπο τα χρήματα που θα ξοδέψετε και κυρίως, να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή.

 

Έχετε παραλάβει ολοκληρωμένη μελέτη του χώρου σας;

Η σωστή μελέτη του χώρου σας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ενός πετυχημένου συστήματος συναγερμού. Αποτελεί κυριολεκτικά το μυστικό της επιτυχίας. Είναι τόσο σημαντικός παράγοντας, όσο είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία ετοιμάζεται να χτίσει ένας πολιτικός μηχανικός μια πολυκατοικία. Ακόμα κι αν έχετε αγοράσει τον ακριβότερο συναγερμό, η προστασία σας δεν είναι εξασφαλισμένη, αν δεν έχει γίνει σωστή μελέτη του χώρου σας.

 Φανταστείτε για παράδειγμα, να μην έχουν τοποθετηθεί σωστά οι αισθητήρες κίνησης λόγω ελλιπούς μελέτης χώρου και να βρει ο διαρρήκτης ένα "κενό" πεδίο όπου δεν θα τον αντιληφθεί το ραντάρ και να εισχωρήσει από εκεί. Ή φαντασθείτε να έχει εκτιμήσει λανθασμένα ο εγκαταστάτης σας, ότι τα καλώδια του ΟΤΕ δεν είναι προσβάσιμα και συνεπώς, να μην συμπεριλάβει στο σύστημά σας τη συσκευή GPRS και ο διαρρήκτης να καταφέρει να κόψει ή να αλλοιώσει τα καλώδια του ΟΤΕ, με αποτέλεσμα να μην ενημερωθεί ποτέ το Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Υπάρχουν πολλές ακόμα περιπτώσεις, όπου μια ελλιπής μελέτη μπορεί να αφήσει κενά, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευθεί ένας διαρρήκτης. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να απαιτήσετε από τον εγκαταστάτη σας να κάνει μια σωστή μελέτη του χώρου σας. Με τις κατάλληλες ερωτήσεις, θα μπορέσετε να αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα ως προς το κατά πόσο διαθέτει την απαιτούμενη κατάρτιση, εμπειρία και επαγγελματισμό, ώστε να προβεί στη σωστή μελέτη του χώρου σας και να σας γλυτώσει από δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Είναι ο εγκαταστάτης σας πιστοποιημένος;

Η μεγάλη πλειοψηφία των εταιριών προμήθειας και εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας που δραστηριοποιούνται σήμερα στην ελληνική αγορά, δεν διαθέτουν την απαραίτητη άδεια λειτουργίας Ι.Ε.Π.Υ.Α. Μάλιστα, εκτιμάται ότι το ποσοστό των εταιριών χωρίς αδειοδότηση είναι ιδιαίτερα υψηλό στη χώρα μας και ανέρχεται σε περίπου 70% (δηλαδή 7 στις 10 εταιρίες δεν έχουν αδειοδότηση). Εκτός από την άδεια λειτουργία Ι.Ε.Π.Υ.Α. (η οποία αναφέρεται στις εταιρίες προμήθειας και εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας), υπάρχει και η άδεια εργασίας Ι.Ε.Π.Υ.Α., η οποία αναφέρεται στον τεχνικό εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας. Δυστυχώς όμως, οι περισσότεροι τεχνικοί εγκαταστάτες δεν διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια εργασίας Ι.Ε.Π.Υ.Α.

Όμως, η άδεια εργασίας Ι.Ε.Π.Υ.Α. είναι εξίσου σημαντική διότι πιστοποιεί τόσο την κατάρτιση του τεχνικού - εγκαταστάτη σας, όσο και μια σειρά ποιοτικών στοιχείων που συνδέονται με την προσωπικότητά του (για παράδειγμα, η ύπαρξη λευκού ποινικού μητρώου). Σίγουρα, δεν θέλετε να βάλετε στο σπίτι σας έναν τεχνικό - εγκαταστάτη αμφιβόλου αξιοπιστίας, σωστά;

Πάνω απ' όλα λοιπόν, θα πρέπει να επιλέξετε μια πιστοποιημένη εταιρία εγκατάστασης. Προσέξτε όμως! Δεν αρκεί μόνο η εταιρία εγκατάστασης να είναι πιστοποιημένη με την άδεια λειτουργίας. Θα πρέπει και οι τεχνικοί - εγκαταστάτες που απασχολεί στο προσωπικό της να είναι πιστοποιημένοι με την άδεια εργασίας Ι.Ε.Π.Υ.Α. Πριν επιλέξετε λοιπόν την εταιρία εγκατάστασης του συναγερμού σας, ζητήστε να δείτε την άδεια λειτουργίας της εταιρίας και την άδεια εργασίας του συγκεκριμένου τεχνικού - εγκαταστάτη που θα μπει στο σπίτι σας και θα κάνει την εγκατάσταση.

 

Είναι επώνυμα τα εξαρτήματα του συστήματός σας;

Ένα σύστημα συναγερμού, εκτός από την κεντρική μονάδα, αποτελείται από μία σειρά απαραίτητων εξαρτημάτων, όπως οι μαγνητικές επαφές, τα ραντάρ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου (αισθητήρες κίνησης) και η σειρήνα. Θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή, ώστε τα παραπάνω εξαρτήματα να προέρχονται από τον ίδιο κατασκευαστή του συστήματος συναγερμού που έχετε επιλέξει ή να προέρχονται από επώνυμο κατασκευαστή.

Αρκετοί προμηθευτές – εγκαταστάτες συστημάτων συναγερμού προμηθεύουν επώνυμη κεντρική μονάδα, αλλά μη επώνυμα εξαρτήματα. Αυτό δυστυχώς γίνεται σκόπιμα, είτε για να μειώσουν την τελική τιμή και να πετύχουν την πώληση, είτε για να αυξήσουν το κέρδος τους. Έτσι, παρατηρείται το φαινόμενο ο αγοραστής να έχει επιλέξει και να έχει την εντύπωση ότι έχει εγκαταστήσει ένα επώνυμο σύστημα (π.χ. Paradox) αλλά στην πραγματικότητα, επώνυμη να είναι μόνο η κεντρική μονάδα του συστήματός του. Στις περιπτώσεις αυτές, τα εξαρτήματα προέρχονται από μη επώνυμους κατασκευαστές (συνήθως από χώρες χαμηλού εργατικού κόστους, όπως πχ. Κίνα, Τουρκία, Βουλγαρία κλπ). Τα εξαρτήματα αυτά είναι αμφιβόλου ποιότητας και αξιοπιστίας, ενώ συνήθως, αργά ή γρήγορα, δημιουργούν προβλήματα, όπως ενδεικτικά, ψευδοσυναγερμούς ή αποτυχία ανίχνευσης της κίνησης. Φαντασθείτε λοιπόν να έχετε πληρώσει για έναν άριστο ποιοτικά συναγερμό και λόγω δυσλειτουργίας ενός μικρού εξαρτήματος, να μην χτυπήσει ο συναγερμός σας ποτέ.

 

Γνωρίζετε τι είναι οι ανιχνευτές κίνησης εξωτερικού χώρου;

Οι αισθητήρες κίνησης (ή ραντάρ) εξωτερικού χώρου αποτελούν αναπόσπαστο μέρος ενός σύγχρονου συστήματος συναγερμού, αφού ευθύνονται για την ανίχνευση της ύποπτης κίνησης και στέλνουν σήμα για να χτυπήσει ο συναγερμός εγκαίρως, πριν γίνει η διάρρηξη. Με τον τρόπο αυτό κερδίζεται πολύτιμος χρόνος, ενώ παράλληλα ο διαρρήκτης αποτρέπεται από το να συνεχίσει την επιδιωκόμενη διάρρηξη. Ωστόσο, οι αισθητήρες κίνησης εξωτερικού χώρου θα πρέπει να τοποθετηθούν σωστά. Η επιλογή των σημείων για την τοποθέτηση τους είναι ένας σημαντικός παράγοντας επιτυχίας ενός συστήματος συναγερμού.

Ανάλογα με τον χώρο σας, οι αισθητήρες κίνησης θα πρέπει να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε αφενός, να καλύπτουν όλα τα πιθανά πεδία εισόδου ενός διαρρήκτη καλύπτοντας το μεγαλύτερο δυνατό εμβαδό, αφετέρου να αποφεύγονται οι ψευδοσυναγερμοί. Η αναγκαιότητα για σωστή τοποθέτηση των αισθητήρων κίνησης είναι ακόμα μεγαλύτερη αν το σπίτι σας, εκτός από μπαλκόνια, διαθέτει εξωτερικό χώρο, αν για παράδειγμα έχετε μονοκατοικία με κήπο. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου εγκαταστάτη. Ένας πιστοποιημένος εγκαταστάτης με εμπειρία στο αντικείμενο, διαθέτει την απαραίτητη κατάρτιση για τη βέλτιστη τοποθέτηση των αισθητήρων κίνησης στο σπίτι σας.

 

Το σύστημά σας έχει συσκευή GPRS;

Ένας διαρρήκτης προσπαθεί να εντοπίσει κατά πόσο προσβάσιμα είναι τα καλώδια του ΟΤΕ και να τα κόψει (ή να τα απενεργοποιήσει), ώστε το σήμα του συναγερμού να μην φτάσει ποτέ στο Κέντρο Λήψης Σημάτων. Ο χρόνος που κερδίζει σε αυτές τις περιπτώσεις ο διαρρήκτης είναι πολύτιμος και του επιτρέπει να κάνει τη δουλειά του άνετα, αφού όταν θα έχει εισχωρήσει στον εσωτερικό χώρο, θα απενεργοποιήσει και τον ίδιο το συναγερμό. Ο εγκαταστάτης σας θα πρέπει με τη σωστή μελέτη του χώρου σας να εκτιμήσει κατά πόσο τα καλώδια του ΟΤΕ είναι προσβάσιμα από τον επίδοξο διαρρήκτη. Αν υπάρχει προσβασιμότητα, τότε το σύστημά σας θα πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει και μία συσκευή GPRS. Η συσκευή GPRS θα στείλει το σήμα στο Κέντρο Λήψης Σημάτων μέσω κινητού. Με τον τρόπο αυτό, το Κέντρο Λήψης Σημάτων θα λάβει το μήνυμα και θα ενημερώσει την Αστυνομία, ακόμα και όταν ο διαρρήκτης έχει κόψει τα καλώδια του ΟΤΕ.

 

Είναι ποιοτικά και επώνυμα τα καλώδια του συναγερμού;

Αν το σπίτι σας βρίσκεται στη φάση του σχεδιασμού, τότε θα πρέπει ο εγκαταστάτης που θα επιλέξετε να δώσει τις σωστές κατευθύνσεις στον ηλεκτρολόγο και να επιβλέψει την ποιότητα της δουλειάς του. Τα καλώδια του συναγερμού είναι ειδικών προδιαγραφών και θα πρέπει να είναι ποιοτικά από επώνυμες εταιρίες παραγωγής καλωδίων. Σε αντίθετη περίπτωση, δημιουργούνται διάφορα προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο την αξιοπιστία της λειτουργίας του συναγερμού σας. Για παράδειγμα, τα καλώδια μπορεί να οξειδωθούν και να κοπούν προκαλώντας ψευδοσυναγερμούς. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει είτε να αλλάξετε τα καλώδια με ότι συνεπάγεται αυτό σε κόστος (τόσο για τα καλώδια όσο και για τα απαραίτητα μερεμέτια), είτε να αντικαταστήσετε το συναγερμό σας με έναν ασύρματο συναγερμό.

Είναι σημαντικό λοιπόν ο εγκαταστάτης που θα επιλέξετε να ελέγξει την ποιότητα των καλωδίων που χρησιμοποιεί ο ηλεκτρολόγος και να επιβεβαιώσει ότι τα καλώδια που χρησιμοποιούνται είναι ποιοτικά και επώνυμα.

 

Έχουν τοποθετηθεί σωστά τα καλώδια του συναγερμού;

Εκτός από την ποιότητα των καλωδίων συναγερμού, είναι απαραίτητο τα καλώδια να τοποθετηθούν στην εγκατάσταση του σπιτιού σας με το σωστό τρόπο. Υπάρχουν αρκετά σημεία που πρέπει να ελεγχθούν για να εξασφαλισθεί αυτό. Ένα παράδειγμα είναι ότι τα ασθενή ρεύματα δεν θα πρέπει να τοποθετούνται κοντά στα ισχυρά ρεύματα, διότι σε αυτή την περίπτωση, προκαλούνται ψευδοσυναγερμοί λόγω της συχνότητας του ρεύματος.

Τα προβλήματα που δημιουργούνται μετά από κάποια χρόνια λόγω του ότι δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά τα καλώδια συναγερμού από τον ηλεκτρολόγο σας, οδηγούν σε επιπλέον έξοδα για την επιδιόρθωσή τους (όπως μερεμέτια, αντικατάσταση υλικών, εργασίες κλπ), ενώ μπορούν να αποφευχθούν εξαρχής, εφόσον ο εγκαταστάτης του συναγερμού σας επιβλέψει αποτελεσματικά τις εργασίες του ηλεκτρολόγου. Αν λοιπόν το σπίτι σας βρίσκεται ακόμα στα σχέδια, θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι ο εγκαταστάτης του συναγερμού σας διαθέτει την αναγκαία κατάρτιση και είναι διατεθειμένος να δώσει στον ηλεκτρολόγο σας τις απαραίτητες κατευθύνσεις, να επιβλέψει τη δουλειά του και να σας δώσει τη σχετική αναφορά για το αν ολοκληρώθηκαν – ή όχι – οι απαραίτητες εργασίες.

 

Έχουν τοποθετηθεί σωστά οι μαγνητικές επαφές;

Οι μαγνητικές επαφές ενός συστήματος συναγερμού τοποθετούνται στο πλαίσιο της πόρτας (ή παραθύρου). Με τη μετακίνησή τους – η οποία προκαλείται από το άνοιγμα της πόρτας (ή του παράθυρου αντίστοιχα) – στέλνουν σήμα στο συναγερμό, ο οποίος αρχίζει να χτυπά. Εκτός της ανάγκης εγκατάστασης επώνυμων και ποιοτικών μαγνητικών επαφών, ώστε να εξασφαλίζεται η αξιοπιστία λειτουργίας τους, οι μαγνητικές επαφές θα πρέπει να τοποθετούνται σε κατάλληλα σημεία στο πλαίσιο της πόρτας (ή του παραθύρου). Για παράδειγμα, θα πρέπει να τοποθετούνται σε σημεία προς τη μεριά που ανοίγει η πόρτα, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή μετακίνησή τους.

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, έχουμε δει πολλές περιπτώσεις, όπου μαγνητικές επαφές έχουν τοποθετηθεί λανθασμένα προς την αντίθετη πλευρά, με αποτέλεσμα, η μετακίνησή τους να είναι μικρή και να ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να μην στείλουν το απαραίτητο σήμα προς το συναγερμό.

 

Κάμερες Ασφαλείας – Συστήματα παρακολούθησης CCTV

Η συγκεκριμένη κατηγορία συστημάτων ασφαλείας παρουσιάζει μια σειρά από καταγραφικά, κάμερες ασφαλείας και λύσεις για την επιτήρηση, παρακολούθηση και καταγραφή όλων των χώρων για τους οποίους επιβάλλεται μεγαλύτερος βαθμός ασφαλείας.

Σήμερα είναι -περισσότερο από ποτέ- επιτακτική η ανάγκη να εφαρμόζονται τέτοιες λύσεις σε διάφορους χώρους, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς ή βιοτεχνικούς χώρους και οικίες είτε για μονάδες φωτοβολταϊκών πάρκων ή άλλου είδους σημεία.

Οι κάμερες ασφαλείας και τα κλειστά κυκλώματα CCTV που διαθέτουμε στην samp-security.gr έχουν ως βασικό στόχο καταρχήν την αποτροπή και εν συνεχεία την τήρηση των αρχείων που μας βοηθούν να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα, προκειμένου να έχουμε ολοκληρωμένη γνώση για τους κινδύνους από τους οποίους πρέπει να προστατεύουμε την ζωή και την περιουσία μας.

Speed Dome κάμερες

 

 

IP Κάμερες

 

ΆΔΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η εταιρεία μας κατέχει νόμιμη άδεια για παροχή υπηρεσιών και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, από το Υπουργείο Προστασίας Του Πολίτη, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, Κλάδος Ασφαλείας, Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας, Τμήμα Ανάλυσης & Αντιμετώπισης Του Εγκλήματος. Αρ. : 3015/39/60/3099-α.

 

Τεχνολογία Cloud στα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης

 

Η τεχνολογία Cloud computing στο κλάδο της πληροφορικής, αναφέρεται στη διαδικασία κατά την οποία τα δεδομένα και τα λογισμικά των χρηστών αποθηκεύονται σε server και όχι τοπικά στον υπολογιστή και είναι προσβάσιμα από παντού μέσω Internet. Πιο συγκεκριμένα η έννοια του Cloud (π.χ. Cloud storage) εκτός από ευελιξία προσφέρει και άλλα οφέλη όπως την αύξηση...

Η τεχνολογία Cloud computing στο κλάδο της πληροφορικής, αναφέρεται στη διαδικασία κατά την οποία τα δεδομένα και τα λογισμικά των χρηστών αποθηκεύονται σε server και όχι τοπικά στον υπολογιστή και είναι προσβάσιμα από παντού μέσω Internet. Πιο συγκεκριμένα η έννοια του Cloud (π.χ. Cloud storage) εκτός από ευελιξία προσφέρει και άλλα οφέλη όπως την αύξηση του αποθηκευτικού χώρου και συγχρόνως τη μείωση του κόστους και του χρόνου, αφού δεν απαιτεί μεγάλες εγκαταστάσεις. Ωστόσο, η έννοια του Cloud σε ένα CCTV διαφέρει πάρα πολύ, καθώς αναφέρεται στη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης σε μία IP κάμερα ή ένα DVR για τον έλεγχο των εγγραφών βίντεο και τη παρακολούθηση της ζωντανής μετάδοσης. Στις μέρες μας η πρόσβαση σε δικτυακές συσκευές πραγματοποιείται με πολλούς τρόπους όπως μέσω της τεχνολογίας P2P, τη χρήση DDNS και μεθόδους τύπου port forwarding.

Η τεχνολογία P2P και η χρήση DDNS έχουν συμβάλει σημαντικά στην απομακρυσμένη επικοινωνία μεταξύ των συσκευών, αφού η σύνδεση κατά κύριο λόγο μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη σάρωση ενός QR code (όσο αφορά το P2P), ενώ αντίστοιχα με τη χρήση DDNS, η σύνδεση γίνεται χρησιμοποιώντας απλά ένα Domain Name Server για τη μετατροπή της IP διεύθυνσής μας. Όσο αφορά τη μέθοδο port forwarding, μπορεί να μην χρησιμοποιείται πλέον τόσο συχνά, αφού απαιτεί περεταίρω ρυθμίσεις και τροποποίηση του δικτύου, αλλά δεν παύει να είναι χρήσιμη ακόμα και σήμερα. Παρακάτω θα αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί κάθε μέθοδος και πως ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των τεχνικών αλλά και των τελικών χρηστών.

Port forward 

Η έννοια του port forward αναφέρεται στη λειτουργία ενός router που επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίσουν συγκεκριμένες θύρες επικοινωνίας (static IP), ώστε να κατευθύνονται σε δικτυακές συσκευές που βρίσκονται σε ένα δίκτυο όπως IP κάμερες, DVR (εικόνα 1) κ.ά. Με τον ερχομό του DDNS και της λειτουργίας P2P που έχουν λύσει τα χέρια τόσο των τεχνικών όσο και των καταναλωτών η μέθοδος αυτή μπορεί να θεωρηθεί πλέον ξεπερασμένη, δεν παύει όμως να εφαρμόζεται ακόμα και σήμερα για τις ανάγκες διάφορων συσκευών που δεν υποστηρίζουν Cloud λύσεις. Για παράδειγμα αν θέλουμε να πραγματοποιήσουμε port forward για ένα DVR, θα πρέπει μέσα από το μενού του στις ρυθμίσεις δικτύου να ορίσουμε μία σταθερή IP διεύθυνση, να απενεργοποιήσουμε το DHCP (για να μη λαμβάνει αυτόματα IP) (εικόνα 2) και μετά στο router να προωθήσουμε τη θύρα που μόλις ορίσαμε στο καταγραφικό. Αυτή η διαδικασία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε κάθε συσκευή από απόσταση, πληκτρολογώντας την IP του router σε ένα browser.

DDNS

Σε περίπτωση που έχουμε μια static IP, τότε η απομακρυσμένη πρόσβαση στις δικτυακές μας συσκευές πραγματοποιείται πολύ εύκολα. Ωστόσο η πλειοψηφία του κόσμου χρησιμοποιεί δυναμική IP,γεγονός που σημαίνει πως η IP του δικτύου μας αλλάζει κάθε μερικές μέρες από τον πάροχο internet ή με την επανεκκίνηση του router μας. Επιπλέον μία στατική IP κοστίζει περισσότερο και χρησιμοποιείται συνήθως για επαγγελματικές εφαρμογές. Στην περίπτωση αυτή τη λύση δίνει η υπηρεσία DDNS, που αναλαμβάνει την αντιστοίχηση της δυναμικής IP διεύθυνσης ενός router με ένα όνομα που επιλέγει ο χρήστης (εικόνα 3). Τα τελευταία χρόνια σχεδόν όλα τα DVR αλλά και οι κάμερες IP υποστηρίζουν λειτουργία DDNS από το κατασκευαστή τους παρέχοντας στους χρήστες δωρεάν hostname για την απομακρυσμένη πρόσβαση στις συσκευές, αλλά και την αποφυγή ρυθμίσεων port forward που αναφέραμε και παραπάνω, απλοποιώντας κατά πολύ τη διαδικασία. Για να ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία DDNS, θα πρέπει αρχικά να πάμε στις ρυθμίσεις δικτύου ενός καταγραφικού και να σιγουρευτούμε ότι η υπηρεσία DDNS διατίθεται από το μενού του. Όταν το DDNS ενεργοποιηθεί, τότε αυτόματα το σύστημα προβάλλει τη διεύθυνση του παρόχου (από όπου και θα μπούμε για να έχουμε πρόσβαση στις συσκευές μας), το domain name και ένα πεδίο «username», οπού συνήθως θα μας ζητηθεί να εισάγουμε το email μας για την επαλήθευση των στοιχείων. Για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία θα πρέπει να κάνουμε ένα καινούριο λογαριασμό στη σελίδα του DDNS (εικόνα 4) που μας παρέχει ο κατασκευαστής και να ενεργοποιήσουμε το λογαριασμό μας μέσω ενός συνδέσμου ενεργοποίησης που θα λάβουμε στο email μας. Μετά και την ενεργοποίηση του λογαριασμού ο χρήστης μπορεί να εισέλθει στο DDNS site εισάγοντας τα στοιχεία του (username-password) για να αποκτήσει πρόσβαση στις συσκευές που επιθυμεί.

Λειτουργία P2P

Η τεχνολογία P2P, είναι η δυνατότητα ενός δικτύου να επιτρέπει σε δύο η περισσότερους υπολογιστές ή συσκευές να ανταλλάσουν πληροφορίες και δεδομένα. Ειδικότερα στα συστήματα ασφαλείας, η λειτουργία P2P, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να έχει πρόσβαση εξ΄ αποστάσεως σε δικτυακές συσκευές, όπως καταγραφικά και IP κάμερες (εικόνα 5) χωρίς να χρειάζεται να παραμετροποιήσει τις ρυθμίσεις ενός δικτύου όπως τη προώθηση θυρών που αναφέραμε παραπάνω. Η Peer to Peer λύση πραγματοποιείται με τη σάρωση QR codes (μέσω κινητού) ή με τη χρήση SN που βρίσκονται στο μενού ενός καταγραφικού ή συνήθως στο πίσω μέρος μιας συσκευής. Συγκεκριμένα για να αποκτήσουμε πρόσβαση από απόσταση θα πρέπει αρχικά μέσα από το μενού ρυθμίσεων του καταγραφικού να εντοπίσουμε το QR code για το κατέβασμα της εφαρμογής και αντίστοιχα το QR code με το SN (εικόνα 6). Αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή στο κινητό μας η διαδικασία μετά είναι πολύ απλή. Αρχικά μέσα από το μενού της εφαρμογής θα πρέπει να ανατρέξουμε στη καρτέλα οπού βρίσκεται η λειτουργία P2P για να προσθέσουμε τη κάμερα. Στην επόμενη καρτέλα που θα εμφανιστεί στο κινητό θα πρέπει να εισάγουμε ή να σαρώσουμε το σειριακό αριθμό (SN) του καταγραφικού για να ξεκινήσει η απομακρυσμένη προβολή (εικόνα 7). Η διαδικασία είναι απλοποιημένη και προσφέρει μεγάλη ευελιξία στους χρήστες, αφού μέσω της εφαρμογής παρέχεται η δυνατότητα προβολής όλων των καμερών που είναι συνδεδεμένες πάνω στο καταγραφικό. Επίσης μέσα από το μενού της εφαρμογής ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να τραβήξει snapshots από την κάμερα που έχει επιλέξει, τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο, καθώς και τον έλεγχο PTZ καμερών (εικόνα 8). Όπως με την εφαρμογή στο κινητό, έτσι αντίστοιχα ένα μεγάλο μέρος των κατασκευαστών DVR έχει αναπτύξει και software για τη προβολή και τη διαχείριση του καταγραφικού μέσω browser από τον υπολογιστή. Η διαδικασία δεν διαφέρει πολύ, αφού αρχικά ο χρήστης θα πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό εισάγοντας το email του και ένα κωδικό χρήστη. Μετά, μέσα από τις ρυθμίσεις θα πρέπει να προσθέσει τη συσκευή του καταχωρώντας το ίδιο SN που έβαλε και στην εφαρμογή, ένα όνομα για τη συσκευή (το οποίο είναι προαιρετικό) και έπειτα το username και το password. Μέσα από το μενού στη καρτέλα Live ο χρήστης, είναι πλέον σε θέσει να επιλέξει τις κάμερες που θέλει να προβάλλει, καθώς και να αναπαράγει παλαιότερες εγγραφές

 

 

SAMP – SECURITY .GR   ΝΕΟ  

Χαρακτηριστικά συσκευής επικοινωνίας i-Sec GSM33

 • Πλήρης εξομοίωση τηλεφωνικής γραμμής προκειμένου να επιτευχθεί επικοινωνία μεταξύ συστήματος συναγερμού και κέντρου λήψης σημάτων (contact id, ademco 4+2, κ.α. DTMF format επικοινωνίας).

 • Εφεδρική επικοινωνία (μέσω GSM κλήσης φωνής,SMS,GPRS) κατά την διακοπή της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής.

 • Αποστολή μηνύματος SMS προς έως πέντε χρήστες, σε περίπτωση συναγερμού ή οποιουδήποτε άλλου περιστατικού (όπλιση/αφόπλιση, πυρανίχνευση, κ.α.)

 • Αποστολή σήματος προς το κέντρο λήψης σημάτων και/ή αποστολή SMS προς έως τρεις χρήστες, σε περίπτωση διακοπής/κόψιμο της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής PSTN

 • Δυνατότητα ελέγχου επικοινωνίας GPRS - PING ανά χρονικό διάστημα, 1 έως ∞ δευτερολέπτων. Το σήμα Contact id που στέλνει το σύστημα ορίζεται από τον χρήστη σύμφωνα με τους πίνακες του πρωτοκόλλου contact - id. Με τη λειτουργία αυτή, το κέντρο λήψης σημάτων μπορεί να επιτηρεί συνεχώς* την αρτιότητα της επικοινωνίας, μεταξύ συστήματος συναγερμού και κέντρου λήψης σημάτων.

 • Διαθέτει τρεις εξόδους που ενεργοποιούνται με μήνυμα SMS από τον χρήστη. Με τη λειτουργία αυτή μπορούμε να χειριστούμε διάφορες συσκευές (π.χ. ενεργοποίηση ηλεκτρικών συσκευών, όπλιση συστήματος συναγερμού, κ.α.)

 • Διαθέτει τρεις εισόδους. Όταν αλλάζει η κατάσταση της εισόδου, η συσκευή στέλνει μήνυμα SMS (εντολή από διακοπή λειτουργίας ηλεκτρικής συσκευής, εντολή από όπλιση συστήματος, αφόπλιση συστήματος κ.α.)

 • Το i-Sec GSM 33 μπορεί να ενεργοποιήσει μια από τις εξόδους του, όταν μπλοκαριστεί η λήψη σήματος κινητής τηλεφωνίας (π.χ. από συσκευή GSM jammer) ή όταν αφαιρεθεί η κάρτα κινητής τηλεφωνίας από την υποδοχή της. Στη συνέχεια μπορούμε να οδηγήσουμε την έξοδο αυτή σε ζώνη του συστήματος συναγερμού προκαλώντας συναγερμό.

 

Μας προστατεύει όταν

 

 

 

Κοπεί η τηλεφωνική γραμμή

Θα στείλει σήμα στο 24ωρο κέντρο όταν κοπεί η τηλεφωνική σας γραμμή,αναφέροντας «Διακοπή τηλεφωνικής γραμμής» ή και θα στείλει SMS μήνυμα στο κινητό του πελάτη

Διακοπεί η επικοινωνία με κέντρο λήψης σημάτων

Το i-Sec GSM33 μέσω GPRS σύνδεσης, ελέγχει την IP επικοινωνία σας με το κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού κάθε 2 λεπτά και σας ενημερώνει εάν υπάρχει πρόβλημα

Μπλοκάρουν το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

Ακόμα και εάν μπλοκάρουν το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας το i-Sec GSM33 θα προκαλέσει συναγερμό, προτού επιχειρήσουν την είσοδο στο χώρο σας οι «εισβολείς»

 

3 Τρόποι λειτουργίας

 

Τηλεφωνική γραμμή (PSTN) + GSM δίκτυο

Εάν κοπεί η τηλεφωνική γραμμή, θα σταλεί σήμα στο κέντρο λήψης σημάτων μέσω του δικτύου GSM κινητής τηλεφωνίας ή/και μήνυμα SMS στον ιδιοκτήτη

Εάν προσπαθήσουν να μπλοκάρουν το σήμα GSM με jammer, θα σταλεί σήμα στο κέντρο λήψης μέσω τηλεφωνικής γραμμής και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η σειρήνα του συναγερμού

Εάν κοπεί η τηλεφωνική γραμμή και παράλληλα μπλοκάρει το σήμα GSM ως προς την επικοινωνία με το κέντρο λήψης, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η σειρήνα του συναγερμού

Σε περίπτωση που η τάση της τηλεφωνικής γραμμής είναι φυσιολογική αλλά δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν κλήσεις (πχ. απλήρωτος λογαριασμός, εργασίες συντήρησης, οποιαδήποτε βλάβη στην ISDN γραμμή κλπ), θα σταλεί σήμα στο κέντρο λήψης μέσω δικτύου GSM

 

Τηλεφωνική γραμμή (PSTN) + GSM / GPRS δίκτυο

Εάν κοπεί η τηλεφωνική γραμμή, θα σταλεί σήμα στο κέντρο λήψης σημάτων μέσω του δικτύου GSM/GPRS κινητής τηλεφωνίας ή/και μήνυμα SMS στον ιδιοκτήτη

Εάν προσπαθήσουν να μπλοκάρουν το σήμα GSM/GPRS με jammer, θα σταλεί σήμα στο κέντρο λήψης μέσω τηλεφωνικής γραμμής και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η σειρήνα του συναγερμού

Εάν κοπεί η τηλεφωνική γραμμή και παράλληλα μπλοκάρει το σήμα GSM/GPRS ως προς την επικοινωνία με το κέντρο λήψης, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η σειρήνα του συναγερμού

Σε περίπτωση που η τάση της τηλεφωνικής γραμμής είναι φυσιολογική αλλά δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν κλήσεις (πχ. απλήρωτος λογαριασμός, εργασίες συντήρησης, οποιαδήποτε βλάβη στην ISDN γραμμή κλπ), θα σταλεί σήμα στο κέντρο λήψης μέσω δικτύου GSM/GPRS

 

Τηλεφωνική γραμμή (PSTN) + GPRS δίκτυο + Υπηρεσία Safe Pulse

Εάν κοπεί η τηλεφωνική γραμμή, θα σταλεί σήμα στο κέντρο λήψης σημάτων μέσω του δικτύου GSM/GPRS κινητής τηλεφωνίας ή/και μήνυμα SMS στον ιδιοκτήτη

Εάν προσπαθήσουν να μπλοκάρουν το σήμα GSM/GPRS με jammer, θα σταλεί σήμα στο κέντρο λήψης μέσω τηλεφωνικής γραμμής και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η σειρήνα του συναγερμού

Σε περίπτωση που η τάση της τηλεφωνικής γραμμής είναι φυσιολογική αλλά δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν κλήσεις (πχ. απλήρωτος λογαριασμός, εργασίες συντήρησης, οποιαδήποτε βλάβη στην ISDN γραμμή κλπ), θα σταλεί σήμα στο κέντρο λήψης μέσω δικτύου GSM/GPRS

Επιπλέον συνεχής επικοινωνία με το 24ωρο κέντρο λήψης:

Ελέγχει κάθε 2 λεπτά την IP επικοινωνία του συστήματος με το κέντρο μέσω δικτύου GPRS (υπηρεσία safe pulse)

Έτσι, ακόμη και αν κοπεί η τηλεφωνική γραμμή και μπλοκάρει το σήμα GSM/GPRS, θα ανιχνευτεί η απώλεια της επικοινωνίας από το κέντρο λήψης (εφόσον δεν θα έχει έρθει το σήμα PING στον καθορισμένο χρόνο) το οποίο θα ενημερώσει άμεσα τον ιδιοκτήτη. Παράλληλα, ενεργοποιείται αυτόματα και η σειρήνα του συναγερμού.

 

 

Πώς λειτουργεί η συσκευή i-Sec GSM33

Εάν σας κόψουν τα καλώδια της τηλεφωνικής γραμμής, η συσκευή i-Sec GSM33 εξασφαλίζει την μεταφορά των σημάτων στο κέντρο λήψης της μας μέσω δικτύου GSM/GPRS.

ΔΙΚΤΥΟ GSM
Το δίκτυο GSM είναι δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που λειτουργεί με μία απλή κάρτα SIM (χωρίς αριθμό PIN) η οποία τοποθετείται μέσα στη συσκευή για να μεταφέρει δεδομένα φωνής (data voice).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣΜπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε πρόγραμμα για κλήση φωνής από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που προτιμάτε.

ΔΙΚΤΥΟ GPRS
Το δίκτυο GPRS είναι δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που λειτουργεί με μία απλή κάρτα SIM (χωρίς αριθμό PIN) η οποία τοποθετείται μέσα στη συσκευή για να μεταφέρει δεδομένα internet (data internet)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Τα προγράμματα για σύνδεση GPRS ονομάζονται Machine to Machine (Μ2Μ) και προσφέρονται από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας με ελάχιστη χρέωση 

 

ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

SAMP-SECURITY .GR

Έχοντας παντα πρωτοπόρες λύσεις

Σας   πρωτεΐνη  μία καινοτόμα  υπηρεσία  που σας λύνει  τα χέρια

Στον τομέα  ιντερνετ

Τήλ    νάουσας   2332047400   βέροιας  2331200156   σκύδρας 2381200156  ρόδου 2410200256    φαχ 2331200356  στο τήλ κέντρο

Επιλογή 1

S wifi

S wifi είναι μία λύση που επιτρέπει σε μια επιχείρηση να προσφέρει μέρος από την χωρητικότητα της ταχύτητας διασύνδεσης του διαδικτύου που έχει από πάροχο σταθερής τηλεφωνίας προς τους πελάτες της για όσο διάστημα το επιθυμεί.

Η δωρεάν πρόσβαση στο ασύρματο internet είναι πλέον μια αυτονόητη υπηρεσία και πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν μία ασύρματη σύνδεση ακόμα και την ώρα του καφέ.

Η διαδικασία που παρέχουν σήμερα πολλές επιχειρήσεις είναι να αναρτούν τον κωδικό πρόσβασης στους επισκέπτες τους χωρίς να μπορούν να αποτρέψουν την πρόσβαση και σε τρίτους με ότι σημαίνει αυτό για την υπολοιπόμενη χωρητικότητα και ταχύτητα για τους πραγματικούς πελάτες.

Έχει παρατηρηθεί ότι πολλές φορές πελάτες απλώς παραιτούνται από τη διαδικασία να ψάχνουν το κωδικό πρόσβασης στο ασύρματο δίκτυο ("άβολη" διαδικασία), δεν απολαμβάνουν αυτή τη δυνατότητα και τελικά μπορεί να επιλέξουν να μην το επισκεφθούν ξανά, προτιμώντας κάποιο άλλο χώρο όπου το ασύρματο δίκτυό του παραμένει "ξεκλείδωτο".

Τη διαδικασία αυτή διευκολύνει και απλοποιεί το S wifi:

Πρόκειται για έναν ασύρματο εξοπλισμό, ο οποίος εγκαθίσταται στο δίκτυο του καταστήματος επιτρέποντάς του να λειτουργεί χωρίς την εισαγωγή κωδικού από μέρους του πελάτη, ζητώντας ωστόσο από τον πελάτη να κάνει είτε "like" στη σελίδα του καταστήματος στο Facebook, είτε να δώσει κάποιο email έτσι ώστε να απολαύσει τη δωρεάν σύνδεση στο ασύρματο ίντερνετ.

Η επιχείρηση με αυτόν τον τρόπο προσφέρει μία επιπλέον υπηρεσία στους επισκέπτες της μοχλεύοντας μέσα στην παροχή αυτής της υπηρεσίας και τη δημιουργία μίας δικτυακής κοινότητας γύρω από την επιχείρηση και εν τέλει την επικοινωνιακή της προώθηση.

Η επιχείρηση ουσιαστικά "συγκεντρώνει" με τη χρήση του S wifi τους υφιστάμενους, αλλά και τους νέους, πελάτες της στη σελίδα της στο Facebook από όπου μπορεί να τους απευθυνθεί ανέξοδα, εκμεταλλευόμενη τις μεγάλες δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρουν τα social media.

 

Αναλόγως των αναγκών και των επιλογών μιας επιχείρησης είναι δυνατόν να γίνεται μελλοντική προώθηση προϊόντων και γεγονότων μέσω SMS και email προς όλους τους καταχωρημένους πελάτες.

Η σχεδίαση του S wifi επιτρέπει υλοποιήσεις όπου μπορούν να ορισθούν δικαιώματα χρήσης και πρόσβασης κάθε επισκέπτη-χρήστη καθώς και δυνατότητα προβολής διαφημίσεων, streaming και ανακοινώσεων μέσα από τη σελίδα σύνδεσης (login page).

Πέρα των ως άνω, μια Δημοτική επιχείρηση μπορεί να προβάλλει το έργο της, να παρέχει δυνατότητα διαφήμισης, να ενημερώνει για εκδηλώσεις και να δίνει χρήσιμα στοιχεία για τουριστικές περιοχές όπως τηλέφωνα και σημεία που βρίσκονται υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, καιρικές συνθήκες, δρομολόγια ΚΤΕΛ/λεωφορείων, και πολλά άλλα.         

Όλες οι επιχειρήσεις που κάνουν χρήση του S wifi  έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν πλήρη και αναλυτικά στατιστικά χρήσης: 

 • Ώρες σύνδεσης

 • Συνολικός αριθμός συνδέσεων

 • Ημερήσιες πωλήσεις

 • Συνολικό Download/Upload

 • Νέοι Χρήστες

 • Νέοι Χρήστες από κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Google+)

 • Και πολλά άλλα ουσιώδη και λεπτομερή στατιστικά στοιχεία εμφανιζόμενα σε αριθμούς, γραφήματα, διαγράμματα φιλικά προς μελέτη.

 

Που απευθύνεται

S wifi που παρέχεται από την εταιρεία μας έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί με τρόπο που να παρέχει ευελιξία και να μπορεί να υποστηρίξει πολλαπλά είδη καταστημάτων τόσο εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος όσο και μεγάλα εμπορικά καταστήματα. Με αυτό το τρόπο υποστηρίζονται πλήρως:

Καφετέριες, Παιδότοποι, Bars, Clubs, Κέντρα διασκέδασης, Εστιατόρια, Ταχυφαγεία, Ξενοδοχεία, Γυμναστήρια, Κομμωτήρια, Πολυκαταστήματα, Κινηματογράφοι, Δήμους.

 

Το τρίπτυχο που επιτυγχάνεται με το  Swifi είναι:

Μάθετε τους πελάτες σας (Know your guests)
Συνδεθείτε μαζί τους (Engage with them)
Κάντε τους να έρθουν ξανά (Make them come back)

Τι κερδίζετε?

Προσέλκυση και αύξηση των facebook fans και επομένως διάδοση του χώρου σας αφού καθίσταται «αγαπημένο στέκι».

Στα ξενοδοχεία επιτρέπεται να ορισθούν ανακοινώσεις και κουπόνια για τους πελάτες όταν μπαίνουν στο WiFi του ξενοδοχείου. Αυτές μπορούν να συνδεθούν με βάση τη μέρα επίσκεψης, την ηλικία , το φύλλο, κλπ
Επιτρέπεται να μπαίνουν εμβόλιμα διαφημιστικά για τα προϊόντα και υπηρεσίες  καθ’ όλη τη διάρκεια που οι πελάτες είναι συνδεδεμένοι στο internet. Αυτό βοηθά να αποφεύγονται αρνητικά σχόλια στο TripAdvisor reviews ή σε άλλα αντίστοιχα sites.

 

Ποτέ πια ερωτήσεις για κωδικούς

Μάθετε Περισσότερα για τους πελάτες σας και ενεργοποιείστε καμπάνιες.

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε υποψήφιους fans για τη σελίδα σας, μετατρέψτε τους πραγματικούς σας πελάτες δίνοντάς τους κίνητρα δέσμευσης μέσω εκπτωτικών κουπονιών και προσφορών. Το  S wifi σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε στοχευμένες ενέργειες έχοντας σαν γνώμονα την ηλικία, το φύλο ή την περιοχή για να δημιουργήσετε αποτελεσματικές καμπάνιες.

Μαθαίνετε περισσότερα για τους πελάτες σας.

ΒΗΜΑ 1

Οι πελάτες επιλέγουν το ασύρματο δίκτυό σας στο κινητό, laptop ή tablet τους και αυτόματα τους ανοίγει σελίδα της επιχείρησής σας που τους προτρέπει να κάνουν like για να αποκτήσουν δωρεάν internet.

 

ΒΗΜΑ 2

Οι πελάτες συνδέονται με τον προσωπικό τους Facebook λογαριασμό και κάνουν like στη σελίδα της επιχείρησή σας.

 

ΒΗΜΑ 3  Οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για τυχόν προσφορές της επιχείρησής σας για τον τιμοκατάλογό σας ή ακόμη και για event που θα κάνετε στο προσεχή μέλλον.

 

ΒΗΜΑ 4

Οι πελάτες αποκτούν ελεύθερη πρόσβαση στο internet για όσο χρόνο εσείς θέλετε να τους αφήσετε.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Η παροχή δωρεάν internet σε πελάτες επιχειρήσεων δημιουργεί για τους επαγγελματίες ένα δυνητικό κίνδυνο ασφαλείας σχετικά με την χρήση που θα μπορούσαν να κάνουν. Η πρόσβαση για παράδειγμα σε ιστότοπους  σχετικούς με την τρομοκρατία ή τη παιδική πορνογραφία αφήνει ίχνη στις διωκτικές αρχές και συγκεκριμένα την διεύθυνση ΙΡ από την οποία προήλθε η πρόσβαση.

Ο επαγγελματίας εάν κληθεί από τις διωκτικές αρχές δεν θα μπορεί να αποδείξει από ποιον έγινε πρόσβαση σε απαγορευμένους ιστότοπους (από πελάτες ή από τον ίδιο).

 Η εφαρμογή S wifi καταγράφει τα στοιχεία κάθε υπολογιστή ή smart phone που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ανά πάσα ώρα και στιγμή. Σε αυτή τη περίπτωση, ο επαγγελματίας το μόνο που θα κάνει είναι να παραδώσει μια εκτύπωση όλων των συσκευών (MAC addresses) που τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα που διερευνάται από τις διωκτικές αρχές ήταν συνδεδεμένες στο δίκτυο WiFi της επιχείρησης αποποιούμενος κάθε άλλη ευθύνη.

 

 ΤΙΜΕΣ

Το κόστος για το S wifi αποτελείται από δύο μέρη:

 • Το εφάπαξ κόστος του εξοπλισμού του S wifi και η εγγραφή στο σύστημα.

 • Το ετήσιο κόστος συνδρομής της υπηρεσίας S wifi.

Σε περίπτωση που ο χώρος της επιχείρησης είναι μεγάλος όπως για παράδειγμα για ένα ξενοδοχείο, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη και την εγκατάσταση του αναγκαίου εξοπλισμού έτσι ώστε να επιτευχθεί ολοκληρωμένη ραδιοκάλυψη του χώρου.

 

 

Επισκευή Συστήματος Συναγερμού

 

  Έμπειρο τεχνικό προσωπικό της εταιρίας μας επισκέπτεται το χώρο σας γιαΔΩΡΕΑΝ διάγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζεται με το σύστημα ασφαλείας. Έπειτα σας παραθέτουν το κόστος των εργασιών που απαιτουνται και κατόπιν κλείνετε ραντεβού για την αποπεράτωση των εργασιών.

 

Καλέστε μας για μια δωρεάν διάγνωση του συστήματος ασφαλέιας σας , ώστε να κοστολογηθούν και να προγραμματιστούν οι εργασίες που απαιτούνται.


 

Service -  Επισκεύη - Συντήρηση σε όλα τα συστήματα Συναγερμού της Ελλήνικης αγοράς.

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.